La șapte luni de când și-au unit forțele pentru ”Cântăreți de karaoke”, Connect-R și Bruja au colaborat din nou și au lansat împreună ”To The Max”, o piesă cu un mesaj puternic și cu videoclip inspirat din jocurile video. 

Connect-R și-a petrecut două luni în Asia, la filmările pentru Asia Express, și s-a întors de acolo cu forțe proaspete și cu chef de a face muzică. Artistul și-a unit vocea cu Bruja și au lansat a doua piesă împreună din 2021. Au filmat și un videoclip pe măsură, iar gamerii au toate motivele să dea play. Vizualul melodiei este inspirat din jocul Free Fire, iar Bruja s-a transformat într-un personaj feminin din joc pentru clip. 

Connect-R a revenit la stilul muzical care îl reprezintă cel mai bine în ultima vreme, după ce în vară a dat lovitura alături de Smiley. Piesa ”Rita” a cucerit rapid playlist-urile radio-urilor și se bucură deja de 7,5 milioane de accesări pe YouTube. Cei doi s-au transformat în wedding crashers luna trecută și și-au făcut apariția neanunțat la câteva nunți care au avut loc în București. Connect-R a organizat un concurs pe contul lui de Facebook, iar premiul a fost să cânte la un eveniment organizat de cel care câștigă, alături de trupa lui. 

Așa sună cea mai nouă piesă semnată de Connect-R și de Bruja: