Connect-R a lansat o piesă nouă, pe care a cântat-o pentru prima dată în urmă cu câteva luni, într-un live pe Instagram. Așteptarea a luat sfârșit, iar melodia ”Culoare” a fost lansată oficial. 

Connect-R demonstrează încă o dată că pune accent pe muzică și pe mesaj și a lansat o piesă însoțită de un videoclip vertical, filmat cu telefonul mobil. Melodia ”Culoare” are un mesaj profund, așa cum ne-a obișnuit Connect-R în ultima vreme, iar versurile și muzica sunt semnate de el. Esența piesei vine la final, chiar de la Connect-R: ”Să fie cu luare aminte, când pictorul nu simte, culoarea minte”. 

Piesa vine la fix două luni după ”Cântăreți de karaoke”, feat-ul cu Bruja despre care mulți au spus că ar fi un diss la adresa multor artiști din industria muzicală de la noi. În piesa ”Culoare”, Connect-R are un vers care i-a pus pe gânduri pe mulți dintre cei care au ascultat-o: ”I-am iertat pe toți”, semn că nu are nimic cu nimeni, așa cum s-a speculat. Cei care îl urmăresc pe Connect-R pe Instagram au avut ocazia să audă piesa cântată live, în urmă cu câteva luni. Abia acum artistul a decis să o scoată de la sertar și să o lanseze pe YouTube. 

Ce zici, sună bine?