Cleopatra Stratan a lansat a doua piesă de pe EP-ul pe care urmează să îl scoată pe piață. ”Ceasu' bate iar” este o piesă de dragoste, iar asupra orchestrației și-a pus amprenta Edward Sanda. 

Atunci când doi artiști care sunt într-o relație lucrează împreună și pe plan muzical, nu are cum să iasă altceva decât o piesă ca o declarație de dragoste. Cleopatra Stratan și-a surprins fanii cu o melodie nouă, la doar o săptămână de când a colaborat cu Pasha Parfeni. De data aceasta, Cleo a lansat o melodie solo, a doua de pe EP-ul la care a lucrat în ultimele luni. ”Ceasu' bate iar” este o piesă cu un mesaj de dragoste, iar versurile sunt scrise chiar de către Cleopatra. Iubitul ei, Edward Sanda, și-a pus amprenta asupra liniei melodice, iar rezultatul nu are cum să nu te cucerească de la prima ascultare. 

New phone, who dis? Cleopatra Stratan și-a pus fanii pe jar cu un look de inspirație latino. Îi stă bine?

Artista își descrie piesa ca fiind ”gramul de nebunie în dragoste și ceea ce putem percepe cu sentimentele pe care le trăim. Piesa este scrisă și compusă de mine și orchestrată de Edward Sanda. Conceptul și scenariul clipului îmi aparțin și a fost filmat de Alex Ispas”. Clipul este unul simplu și de efect, Cleopatra apare în mai multe ipostaze, stând la masă ea cu o altă versiune a ei și vorbind despre dragoste. Melodia vine la o lună după ”Vorba de tine”, prima pe care a promovat-o de pe EP-ul ei, și la o săptămână după remake-ul pentru ”Orele”, lansat împreună cu Pasha Parfeni,