Cleopatra Stratan nu și-a mai lăsat fanii să aștepte și s-a ținut de promisiune. Artista a lansat ”1000 de fiori”, piesă care vine la pachet cu un videoclip cu accente vintage.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt couple goals, iar astăzi au demonstrat asta încă o dată. Cei doi au lansat piese noi, dar separat, la aceeași oră. După ce au ascultat ”Cum să uit” de la Edward Sanda, fanii celor doi au schimbat canalul și au făcut switch-ul către Cleopatra și piesa ei nouă, ”1000 de fiori”.

”Piesa “O mie de fiori” este înălțătoare și genul de piesă care nu te lasă să stai. M-am atașat instant de sunetele ei, iar versurile descriu fiorii pe care îi simți în preajma persoanei iubite. Am scris-o și compus-o împreună cu Anastasia Sandu și Edward Sanda la Famous Production, iar videoclipul este regizat de George Secrieru.”❤️, a scris artista pe Youtube.

Fără doar și poate, Cleopatra este una dintre cele mai îndrăgite artiste și una dintre cele mai bune voci. Piesele pe care le lansează ocupă cele mai bune poziții și adună milioane de vizualizări. Pentru a le mulțumi fanilor pentru susținerea de care dau dovadă, Cleo vine cu o veste bună pentru ei: anul acesta lansează EP.