Billie Eilish petrece alături de gașca de fete. Artista a lansat ”Lost cause”, piesă care se poate regăsi pe viitorul ei album, ”Happier than ever”.

. La două luni de la lansarea ”Your power, Billie lansează ”Lost cause”. Piesa este pe punctul de a bifa un nou record pe Youtube, având în vedere că în 13 ore de la lansare la 8.3 milioane de vizualizări. Videoclipul este unul plin de energie, iar fanii o pot vedea pe Billie distrându-se alături de girl gang-ul ei mai bine de niciodată.

Au trecut deja doi ani de când Billie a lansat albumul de debut "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?", album care a câștigat toate premiile posibile, așa că un nou album este bine-venit. 

”Happier than ever” se va lansa pe 30 iulie și va conține 16 piese. ”Getting older”, ”I didn't change my number”, ”Billie Bossa Nova”, ”my future”, ”Oxytocin”, ”GOLDWING”, ”Lost cause”, ”Halley's comet”, ”Not my responsibility”, ”OverHeated”, ”Everybody dies”, ”Your power”, ”NDA”, ”Therefore I am”, ”Happier than ever” și ”Male fantasy”.