Gata cu așteptarea! Billie Eilish a lansat ”Happier than ever”, un album la care a lucrat intens alături de fratele ei, FINNEAS și care are o poveste interesantă. Fanii artistei au putut ascultat deja câteva piese, mai ales că artista i-a anunțat acum o lună că are multe surprize pentru ei.

Billie Eilish a promis că va fi un an măreț din punct de vedere muzica și s-a ținut de cuvânt. Artista a lansat mult așteptatul album ”Happier than ever” și este mai fericită ca niciodată că a reușit să ducă proiectul la final alături de fratele ei. 

”Nici nu îmi vine să cred că am lansat albumul acesta. Este de departe cea mai frumoasă experiență pe care am avut-o cu muzica până acum. Eu și fratele meu, Finneas am fost în al nouălea cer atunci când am lucrat la el. Iubesc fiecare piesă de pe acest album. Simt că îmi vine să plâng. Îmi doresc să dau timpul înapoi. Aș lucra mereu la acest album. Nu puteam să am un frate și un colaborator mai bun decât Finneas. Te iubesc și îți mulțumesc pentru tot. Vă rog să aveți grijă de acest proiect, înseamnă totul pentru mine.”🤍 a spus Billie.

Au trecut deja doi ani de când Billie a lansat albumul de debut "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?", album care a câștigat toate premiile posibile, așa că un noul album este bine-venit.