Billie Eilish a reușit, până la 20 de ani, să își facă un nume în industria muzicală. Puștoaica se bucură de succesul pe care alți artiști îl obțin în ani de zile de muncă. Artits extrem de talentată a devenit cunoscută de la prima piesă. De atunci, au urmat hituri pe bandă rulantă, premiu după premiu. 

Billie Eilish adoră să își surprindă fanii. De data asta, artista a scos direct doi ași din mânecă. Billie a lansat două piese noi, „TV” și „The 30th” și au toate șansele să devină hit.

Billie a lansat anul trecut cel de-al doilea album din carieră. Atunci dat un interviu exclusiv pentru Vevo. Artista a vorbit despre provocările care au venit la pachet cu faptul că a devenit cunoscută în toată lumea aproape peste noapte. ”Înainte simțeam tot timpul o presiune și o anxietate. Aveam impresia că nu fac suficient, că nu fac lucrurile destul de bine. Am mai multă încredere în mine acum. Și simt că am muncit mult la asta. Iar albumul acesta a fost compus într-o perioadă în care am fost foarte creativă”, a declarat artista.

Nu este pentru prima dată când Billie se simte jenată de faptul că are succes și că este apreciată. Acum doi ani, la premiile Grammy, artista și-a cerut scuze pentru succesul ei, după ce a câștigat șase trofee.

 

Când vine Billie Eilish în România

Billie Eilish își face mereu timp pentru fanii ei. Indiferent de cât de ocupată ar fi, artista nu renunța la tradiția de a sta live cu fanii, din când în când. Eilish a păstrat legătura cu fanii ei inclusiv în pandemie, atunci când nu avea concerte.

Acum, printre orele de studio și spectacole, Billie strecoară și câteva minute de live în care răspunde întrebărilor primite de la fani. Recent, pe live-ul artistei a fost prezentă și comunitatea de fani din România care i-a transmis lui Billie cât de mult o așteaptă în România. Artista nu ignorat mesajul, ba chiar a spus că este nerăbdătoare să ajungă la noi și sigur se va întâmpla asta cât de curând.

 

Fresh outta studio. Billie Eilish a lansat două piese noi. „Sunt bucuroasă că le puteți asculta”
Hepta