Antonia se poate lăuda cu prima colaborare de succes de anul acesta. Iubita lui Velea cântă alături de DJ-ii de la Qodes „Una Favela”, o piesă care nu trebuie să îți lipsească din playlist.

Qodes este un grup muzical care s-a gândit la Antonia pentru o nouă versiune a piesei „Una favela”. Inițial, aceasta a fost lansată în noiembrie 2021, dar faptul că Antonia s-a alăturat proiectului, oferă cu totul și cu totul altă notă piesei.

Piesa a fost compusă de Qodës, Irina Rimes, Costel Domințeanu, versuri Irina Rimes, produsă de Qodës, Costel Domințeanu.

„Vibe-ul piesei Una Favela m-a cucerit de la prima ascultare, sună a vară, a libertate. Mă bucur să colaborez cu Qodës, este un producător foarte talentat şi sper că Una Favela să vă facă să dansați, să vă distrați. Îmi doresc să fie bine primită şi în alte țări din lume, pentru că este foarte catchy.”, a spus Antonia.

„Una Favela” a ocupat prima poziție pe Shazam în topul căutărilor muzicale. În acelaşi timp, varianta originală este prezentă pe cele mai mari radiouri din Grecia, dar şi pe Spotify se află pe #64 Global, #18 Grecia şi #33 Bulgaria.