Alina Eremia s-a ținut de promisiunea pe care a făcut-o fanilor. Artista i-a anunțat la începutul anului că va lansa un nou album and there it is! Se numește “Déjà vu” și sună bine de tot!
 

Gata cu așteptarea! Fanii Alinei Eremia se pot bucura de cel mai fresh material semnat de artistă. Alina a lansat "Déjà vu", cel de-al doilea album din carieră. "Déjà vu" vine la o distanță de aproape 4 ani de la albumul de debut, "360", iar cei care îi vor da play cu siguranță vor observa evoluția muzicală a artistei. 

Pentru albumul "Déjà vu" artista a lucrat cu echipa ei de profesioniști care între timp i-au devenit și prieteni. "Albumul ăsta este o colecție de stări. Este unul dintre cele mai frumoase și personale proiecte pe care le-am publicat până acum, iar entuziasmul meu e dincolo de nori. Simt că am evoluat odată cu el. Sper să vă bucurați de rezultatul lunilor petrecute în studioul de înregistrări. Mă declar norocoasă că am atât de mulți oameni talentați în jurul meu, de la echipa de management, la casa de discuri, la autorii și producătorii cu care am scris piesele și le mulțumesc pentru contribuția și toată enegia pe care au pus-o în proiect." a declarat Alina Eremia. 
 

Enjoy it!