Alina Eremia a promis și s-a ținut de cuvânt. Artista a revenit cu ”Cerul roșu”, piesă ce s-a auzit în premieră la Morning ZU acum câteva zile.

Alina Eremia are programul încărcat, dar nu a uitat nici de fanii ei. Artista a lansat colecția de bijuterii inspirată de albumul ei, iar acum a revenit cu o piesă nouă care sună foarte bine. ”Cerul roșu” este compusă de Alina Eremia, Theea Miculescu și Viky Red.

Pentru albumul "Déjà vu" artista a lucrat cu echipa ei de profesioniști care între timp i-au devenit și prieteni. "Albumul ăsta este o colecție de stări. Este unul dintre cele mai frumoase și personale proiecte pe care le-am publicat până acum, iar entuziasmul meu e dincolo de nori. Simt că am evoluat odată cu el. Sper să vă bucurați de rezultatul lunilor petrecute în studioul de înregistrări. Mă declar norocoasă că am atât de mulți oameni talentați în jurul meu, de la echipa de management, la casa de discuri, la autorii și producătorii cu care am scris piesele și le mulțumesc pentru contribuția și toată enegia pe care au pus-o în proiect." a declarat artista.