Ed Sheeran is back. Artistul lansează primul videoclip pe anul acesta și s-a transformat complet pentru filmări. Piesa a fost compusă în pandemie și face deja senzație pe TikTok, sub formă de provocare. 

A trecut ceva timp de când Ed Sheeran a lansat ultimul album, dar acum a revenit în forță. Artistul a profitat de perioada petrecută acasă, în pandemie, și a lucrat la un nou material discografic. Nu știm încă data la care va apărea pe piață albumul, dar prima piesă pe care o promovează a fost lansată deja, cu tot cu videoclip. Ed Sheeran s-a transformat într-un vampir, care simbolizează o altă latură a personalității sale. ”E minunat să revin cu un nou single. Mi-am dorit ca videoclipul pentru <<Bad Habits>> să se învârtă în jurul unui personaj fantastic, de aceea am ales vampirul. A fost foarte funny să intru în pielea personajului”, a transmis Ed Sheeran într-o declarație de presă. 

#Storytime. Ed Sheeran are o poveste de viață incredibilă. A suferit de bullying și a dormit pe străzi înainte să fie celebru

”Bad Habits” vine la aproape doi ani de la ultima piesă a lui și va fi inclusă pe cel de-al cincilea album de studio al său. Sheeran a profitat de pauza de concerte, impusă de pandemie, și a petrecut timpul cu familia și la studio. În 2020, iubita lui a adus pe lume o fetiță, iar artistul a lăsat muzica pe planul al doilea, pentru a se putea bucura de fiecare moment cu micuța lui. Acum este back in business și așa sună pariul lui muzical pentru vara aceasta: