Miley Cyrus se poate lăuda cu o familie numeroasă și talentată. Artista are cinci frați și surori și fiecare a moștenit, într-un fel sau altul, talentul tatălui lor, Billy Ray Cyrus.

Pe ea o ştim destul de bine, căci a crescut pe micile ecrane în rolul lui Hannah Montana şi a devenit femeie pe scena muzicală, impunându-se în toate topurile internaționale. Totuşi, puțini sunt cei care ştiu că Miley mai are patru frați şi că unii dintre ei se luptă pentru a răzbi în lumea celebrităților. 

Noah, Trace, Brandi Glenn, Christopher Cody și Braison sunt frații și surorile lui Miley Cyrus. 

Noah are 19 ani și e cântăreață. A urmat acelaşi drum în viață ca sora ei mai mare, Miley Cyrus, dar încă nu s-a ridicat la nivelul succesului ei. Noah încearcă din răsputeri să se impună pe scena muzicală, însă faima surorii ei o face să rămână în urmă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by noah (@noahcyrus)

 

Trace este de profesie – ați ghicit!” – muzician. El este backing vocalist şi basist în trupa ”Metro Station”. În plus, el deține o companie de haine, numită ”From Backseats to Bedrooms”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Trace Cyrus (@tracecyrus)

 

Brandi Glenn are 32 de ani și este cea mai mare dintre toți. Asemenea surorilor ei mai faimoase, este și ea tot cântăreață. Nici ea nu a ajuns pe drumul celebrității, deşi activează încă din 2009 în formația „Frank Derol”.

Christopher Cody este fratele vitreg al artistei, fiind rezultatul iubirii dintre Billy Ray Cyrus şi Kristin Luckey și nu are o legătură prea strânsă cu Miley şi duce o viață departe de tatăl său şi de familia acestuia.

 

Braison are o carieră în actorie şi modeling. Braison şi-a făcut debutul în modelling cu o campanie pentru Dolce & Gabbana, iar în scurt timp numele lui a ajuns pe buzele multor designeri celebri.