florianrus a lansat mult așteptata piesă „Fără tine”, o colaborare cu Nicole Cherry. „Fără tine” este ultima piesă  din cele patru de pe EP-ul „Flacăra mea geamănă”.

„Fără tine” reprezintă una dintre esențele acestui EP, fiecare piesă lansată având un nou nivel de intensitate muzicală, către o zonă extrem de sensibilă și intensă din punct de vedere al experiențelor. Fiecare dintre cele patru piese au fost lansate o dată la două săptămâni până la finalul verii.

„Fara tine” e ultima piesa de pe EP-ul “Flacăra mea geamănă” și e on peste tot. Mulțumesc Nicole că ai vrut să o împărțim! Mulțumesc vouă de călătorie și deja lucrez la următorul material drept mulțumire”, a spus florianrus.

 

Florian Rus este unul din cei mai căutați compozitori din România. În 2019, a lansat împreuna cu Mira piesa care a avut cele mai multe difuzări la radio din acel an cu 10 săptămâni de locul întâi – “Străzile din București”. La sfârșitul anului 2021, Florian a lansat alături de JO piesa “Dacă m-ai iubit cândva”, care s-a bucurat de sprijinul celor mai mari radiouri din țară, încă de la lansare. Recent, noul single “Partea mea de vină” se bucură de un real succes, fiind prezent în toate playlisturile radiourilor și în Top 10 Weekly Radio Charts Media Forest săptămâni la rând.