Feli s-a lăsat inspirată de idolul ei, Maria Tănase și a lansat cea de-a șaptea piesă din ”Feli din Poveste”. ”Du-te, vino” este o piesă-blestem care vine la pachet cu un videoclip în care vedem o altfel de Feli.

„Piesa aceasta este un tribut adus Mariei Tănase. Inspirată de „Cine iubește și lasă”, de „Blestem” și de întreaga forță creatoare a muzei mele, Maria Tănase, am simțit să-mi scriu și să-mi cânt o poveste reală de vindecare de iubire din trecutul meu.”, povesteste Feli.

„După ce se termină o poveste de iubire, fiecare se vindecă în felul lui pentru a merge mai departe. Eu, după acest episod din trecutul meu, care mi-a rănit ego-ul, am simțit să îmi doresc aprig ca el, băiatul care-mi fusese iubit, să nu poată fi fericit fără mine, să nu scape ușor de „fantoma” mea și să mă vadă pe mine în toate femeile care vor urma în viața lui.”, povesteste cu sinceritate Feli despre povestea reală care a inspirat-o în compunerea noii sale piese.

Co-producție HaHaHa Production și Cat Music, „Du-te, dorule” are muzica și versurile compuse de Feli și Smiley, alături de producătorii Șerban Cazan și Vladimir Coman-Popescu și mix-maxerul realizat de Lucian Nagy.