Jo a împlinit în weekend 27 de ani și, în loc să aștepte cadouri, le-a făcut ea un dar fanilor ei și a lansat o melodie nouă, în cinstea... ei. ”Ziua lu' Ioana” are un mesaj clar și un sound ușor diferit de piesele cu care ne-a obișnuit Jo până acum. 

Ziua lui Jo e despre ea și doar despre ea, iar artista a ținut să clarifice acest lucru și printr-o melodie. ”Ziua lu' Ioana” poartă semnătura celor de la HaHaHa Production, iar mesajul e unul cât se poate de clar: de ziua ei, Jo nu răspunde la telefon, nu vrea să audă de nimeni, ci să fie doar ea cu ea. Artista a filmat și un videoclip simplu, dar de efect. Jo stă singură într-o cabană de lemn și se bucură de compania ei înseși, alături de un pahar de băutură. 

Maluma & the gang. Artistul latino a lansat o piesă în care vorbește despre Kim Kardashian. I-ai dat play?

”Ziua lu' Ioana” vine la o lună după ”Ploaie de vară” și este a patra melodie solo lansată de Jo anul acesta. Artista a mai semnat două colaborări, una cu Juno și una cu Liviu Teodorescu. Dacă de obicei cântă despre iubire, relații și dor, de data aceasta Jo a ales să cânte despre ea și să își dedice o piesă de ziua ei. Sună bine? Dă-i o notă!