În ziua în care împlinește 37 de ani, Amna le-a făcut cadou fanilor ei o piesă nouă. A colaborat cu Liviu Teodorescu și au lansat împreună ”Sper s-o iubești”, o melodie cu subînțeles.

Amna și-a pus pe gânduri fanii de pe Instagram, după ce a postat un mesaj care lăsa loc de interpretări. ”M-ai sunat să vezi ce mai zic... Nu înțeleg de ce mă suni pe mine. Am văzut pe cine seduci. Sper să o iubești și ai tăi să o iubească! Sper să vă faceți viața voastră! Roata se întoarce mereu” - acestea au fost cuvintele care i-au pus pe gânduri pe cei care o urmăresc online. În timp ce unii s-au gândit că ar fi vorba despre un mesaj pentru fostul soț, alții au intuit că sunt versurile unei noi piese. 

De ziua ei, Amna a lămurit misterul și a lansat melodia din ale cărei versuri s-a inspirat pentru postarea de pe Insta. Piesa este un featuring cu Liviu Teodorescu și se adresează tuturor foștilor care au rănit, la un moment dat. Mesajul este unul cât se poate de clar: karma va face ca, într-o bună zi, să primești de la viață exact ce ai oferit tu. Melodia vine la o lună după altă colaborare a Amnei, cea cu Robert Toma. Nici Liviu Teodorescu nu a stat degeaba în ultima vreme și a lansat împreună cu Jo melodia ”Fluturii”, la începutul lunii februarie. 

Așa sună piesa pentru care Amna și Liviu și-au unit vocile! Ce notă îi dai?