De ziua lor, Sore și Tudor Ionescu de la Fly Project le-au pregătit fanilor o surpriză. Artiștii au lansat piesa ”Lasă-mă să-i spun” care vine la pachet cu o provocare pentru toți fanii TikTok.

Sore și Tudor de la Fly Project au găsit formula ideală atât în muzică, cât și în viață, de a spune lucruri categorice cu zâmbetul pe buze: „Am ales pentru piesa noastră un subiect controversat, dar atât de des întâlnit în viață: cum să spui cuiva că vrei să vă despărțiți și totuși să-ți fie bine și să fii cu zâmbetul pe buze? Trebuie să spunem ce simțim și ce gândim, indiferent ce impact ar avea asta asupra celor din jur, va fi ca o eliberare care ne va face să ne simțim bine, asumați, din nou „noi”, așa cum suntem cu adevărat”, explică Sore esența noii sale piese.

O coproducție MediaPro Music / Roton Music, melodia este realizată în studiourile HaHaHa Production, cu muzica scrisă de Sore, Florian Rus, Tudor Ionescu, Șerban Cazan, Gabriel Stănoiu, versurile compuse de Sore alături de Florian Rus, producția muzicală și mix-masterul făcute de Șerban Cazan alături de Gabriel Stănoiu, piesa „Lasă-mă să-ți spun” are regia videoclipului și styling-ul semnate de Sore.