Weekend-ul care tocmai s-a încheiat a fost despre festivaluri. În timp ce la Cluj-Napoca mii de oameni au dansat pe muzica de la Untold, în București a avut loc prima ediție a festivalului SAGA. Fiecare dintre ele a avut momentele lui epice, iar în cazul Untold-ului, unul dintre ele a fost oferit de către Delia și Steve Aoki. 

Artista noastră și celebrul DJ au făcut echipă cu cei de la Netflix și au adus în scenă o parte din magia serialului ”La Casa de Papel”. La o săptămână de când pe Netflix a apărut prima jumătate a ultimului sezon din serial, Delia și Steve Aoki au îmbrăcat salopete roșii și au urcat pe una dintre scenele de la Cluj, pentru a interpreta melodia cea mai reprezentativă din serial. Toți fanii seriei cunosc piesa ”Bella Ciao”, imnul rezistenței, dar și al bandei de hoți condusă de El Profesor. 

Ce a supărat-o? Delia trage un semnal de alarmă pe Instagram, după ce a fost la munte: ”Bă, băiatule...”

Momentul le-a făcut pielea de găină celor prezenți în public, dar și celor care au văzut ulterior filmarea pe YouTube. Clipul urcat pe canalul Deliei a ajuns direct în Trending, la puțin timp de când a fost uploadat. Nu este prima dată când artista și trupa ei cântă melodia din celebrul serial. În urmă cu doi ani, în perioada în care a apărut sezonul patru, Delia și-a luat formația și, îmbrăcați în salopete roșii, au cântat melodia ”Bella Ciao” în Centrul Vechi din București.