Ed Sheeran a promis și s-a ținut de cuvânt. Artistul care a rupt toate topurile a revenit vineri cu albumul ”Equals”, iar fanii au avut parte de o surpriză dublă. Pe lângă album, artistul a lansat și videoclipul piesei ”Overpass graffiti”.

Ed Sheeran este mai pregătit ca niciodată să cucerească topurile. Artistul nu a putut să stea prea mult timp departe de microfon și de studioul de înregistrări, spre bucuria fanilor. Sheeran a revenit cu album mult promis și nu este deloc departe de a cuceri Billboardul cu el. Artistul a spus că lucratul la acest album a fost un lung proces și că a început la patru luni după ce a lansat albumul din 2017, ”Divide”. Ed le-a garantat fanilor că va merita așteptarea și că niciodată nu a fost mai mulțumit de un album ca de ”Equals”.

Acum câteva zile, Ed Sheeran a fost depistat cu Coronavirus. Artistul avea o mulțime de concerte, dar și alte evenimente care îi țineau agenda plină. Din păcate, toate planurile lui Sheeran au fost date peste cap, iar aceasta a fost nevoit să își ceară scuze pe Instagram față de toți fanii pe care i-a dezamăgit.

Ai văzut videoclipul?