Andreea Bănică și Dorian Popa și-au unit forțele într-o piesă cu un mesaj în care se vor regăsi multe cupluri. ”Dragoste încercată” este pariul lor pentru primăvara aceasta și are parte de un videoclip pe măsură. 

Andreea și Dorian le-au dat indicii fanilor de pe Instagram încă de acum câteva săptămâni cu privire la piesa care urma să fie lansată. ”Dragoste încercată” este aici, iar fanii celor doi pot spune cu mâna pe inimă că așteptarea a meritat! Melodia are un mesaj în care se vor regăsi multe cupluri, iar Andreea Bănică și Dorian Popa au intrat în pielea unor îndrăgostiți pentru videoclip. Joaca de-a șoarecele și pisica și provocările la care trebuie să facă față zilnic cei care sunt într-o relație reprezintă sarea și piperul clipului.

Melodia a fost compusă de Laurențiu Duță și are un sound dance care te prinde de la prima ascultare. Andreea Bănică a schimbat câteva ținute extrem de provocatoare în videoclip, iar rochia neagră, din latex, cu decolteu amplu, este piesa de rezistență. ”Dragoste încercată” este prima colaborare a celor doi artiști și speră să le poarte noroc. Ce zici, merită să ajungă în Trending?