La două luni și jumătate de când a colaborat cu Amna pentru piesa ”Pare rău, pare bine”, Dorian Popa a revenit cu o melodie solo. ”Îți plac banii” este pariul lui pentru toamna aceasta și are parte de un videoclip filmat într-un decor de poveste. 

Dorian Popa a lansat o piesă cu mesaj subtil, pentru toate fetele oportuniste. ”Îți plac banii” a fost compusă de Robert Toma și Alex Parker, iar versurile vorbesc despre acele fete care aleargă după bani, dar și după faimă. Melodia s-ar putea să-i aducă un val de hate lui Dorian din partea domnișoarelor, în timp ce băieții au înțeles exact mesajul și mulți dintre ei subscriu la ce a vrut să transmită Dorian.

”Dorian, ți-ai dat disertația cu melodia asta! E top, felicitări!”, ”Videoclipul este simplu, dar nu știu de ce mi se pare la un alt nivel. Bravo”, ”Respect, Dorian, sunt aici înainte să ajungi #1 în Trending”, ”Cea mai tare melodie cu care-ți poți începe săptămâna”, au fost doar câteva dintre comentariile de pe YouTube de la noul videoclip al lui Dorian. 

Cum ți se pare piesa? Dă-i o notă!