Doja Cat este mai pusă pe treabă ca niciodată. După ce a lansat videoclipul ”Streets”, artista a venit cu o nouă surpriză pentru fani și a urcat pe canalul ei de Youtube videoclipul ”Kiss me more”, o piesă în colaborare cu SZA. 

Doja Cat este una dintre descoperirile TikTok-ului, așa că fiecare pe care aceasta o lansează ajunge imediat virală și este prezentă pe milioane de challenge-uri. Acum o lună, Doja lansa ”Streets”, piesă ce a general un val de reacții în online, mulți utilizatori TikTok considerând că silhoutte challenge este un adevărat pericol pentru adolescenți. Anyway, Doja este de neoprit și a lansat videoclipul ”Kiss me more”, piesă pe care o cântă alături de SZA.

O provocare virală de pe TikTok ascunde un detaliu periculos. Tu ai încercat-o?

Amalaratna Zandile Dlamini a.k.a Doja Cat s-a născut în 1995 în America, într-o familie în care tatăl era actor și producător, iar mama ei era pictoriță. Doja Cat și-a început cariera încărcând piese pe SoundCloud, iar la scurt timp după aceea, piesa ”So high” a făcut parte de pe coloana sonoră a serialului ”Empire”. Printre modelele ei din industria muzicală se numără Gwen Stephani, Drake, Christina Aguilera și Nicki Minaj.