Delia a şocat pe toată lumea cu piesa lansată pe 28 mai 2022, "OTZL GLTZ". Artista ne oferă o combinație de muzică de petrecere cu rock şi transformă total imnul echipei de fotbal Oțelul Galați. Ce a ieşit? O piesă de Trending, cu un clip pe măsură.

"OTZL GLTZ" este o surpriză şi pentru că Oțelul Galați nu a mai fost în Liga 1 de ceva vreme şi Delia teoretic nu e fană a echipei, fiind născută în Bucureşti.

Acest single preia imnul galeriei Oțelul Galați, îi adaugă un pic de fler balcanic, un refren catchy şi câteva beat-uri rock, cu chitara aferentă. Clar se va auzi la concertul Rockadelia live de la început de iunie. Delia nu e la primul flirt cu rock-ul, dând semne că abordează şi acest gen odată cu piesa "Aruncă-mă" lansată la început de an 2020. Videoclipul "OTZL" este regizat de către San, cu Alexandru Murean ca DOP.

Clipul este în egală măsură episod de "Atletico Textila" şi aduce o Delia devenită Tina Turner din "Mad Max" ediția de Galați, cântând pe stadion, înconjurată de suporteri. E şi un al doilea plan al poveştii, cu băieți nervoşi în bar, care văd meciul echipelor preferate şi se îmbrâncesc. Gurile rele spun că e vorba despre un derby cu Dacia Unirea Brăila sau Dunărea Galați.