A cucerit TikTok-ul și acum are planuri mari și pe piața muzicală. Bella Poarch, una dintre cele mai urmărite vedete de pe TikTok, a lansat prima ei melodie. ”Build A B*tch” este o piesă cu un mesaj puternic, despre cum să te accepți pe tine și să nu îți pese de ce cred cei din jur. 

Dacă ești pe TikTok, e imposibil să nu fi dat peste un videoclip de-al ei până acum. Bella Poarch este a treia cea mai urmărită vedetă de pe TikTok, cu un număr impresionant de follow-eri: aproape 68 de milioane. Bella s-a gândit să transforme succesul de pe platformă în muzică și a lansat primul ei videoclip. ”Build A B*tch” se numește piesa ei de debut și pariul cu care și-a propus să cucerească YouTube-ul. 

Add to your playlist! 10 piese care au ajuns de pe TikTok, direct în Billboard Hot 100

Bella este de origine filipineză și are puțin peste 20 de ani. A știut dintotdeauna ce vrea, așa că la 17 ani s-a înrolat în armata Statelor Unite, în cadrul forțelor navale. A ieșit din armată ulterior și a devenit o vedetă în lumea online-ului. Acum a făcut pasul decisiv și către muzică, cu o melodie cu un mesaj tăios și direct: ”Build A B*tch” este o piesă despre acceptare, despre a te simți bine cu tine și a nu te lăsa influențat de cum spun alții că ar trebui să fii. ”Sper că va ajuta mulți oameni să capete încredere în ei și să se simtă bine în pielea lor și, de asemenea, că ne va aminti să nu îi mai judecăm pe ceilalți”, a declarat Bella. 

Videoclipul a adunat aproape 50 de milioane de vizualizări în trei zile, iar pe YouTube în România a intrat direct în Trending și este printre primele 20 cele mai vizionate clipuri în acest moment.