florianrus se ține de promisiune. Artistul lansează constant piese de pe viitorul lui EP, iar acum fanii se pot bucura de „Sentimente cu alcool”.

florianrus le-a dat cea mai bună veste fanilor săi. Artistul va lansa primul EP din cariera lui. „Flacăra mea geamănă” cuprinde patru piese, printre care și o colaborare cu Nicole Cherry. florianrus a anunțat deja data fiecărei lansări la el pe Instagram, iar prima piesă, „Dulce greșeală” este deja aici.

„Fericit să anunț EP-ul “Flacăra mea geamănă”. Cred că e prima dată când sunt atât de organizat ața ca aveti aici și datele lansărilor. Prima piesă vine pe 24 iunie. E diferit și sper să vă placă.”, a scris artistul pe Instagram.

florianrus a dat lovitura atunci când a ales să colaboreze cu Mira pentru piesa ”Străzile din București”. Florian a moștenit talentul de la tatăl său, cunoscutul cântăreț de folk Mircea Rusu. Numele lui apare în creditele a numeroși artiști precum Andra, Nicoleta Nucă, Mira, Lidia Buble și mulți alții.

„Mergeam prin traficul bucureștean, spre locul unde urma să concertez, în centru. Deodată aud piesa băietului meu cel mic! M-am înviorat brusc. Mi-a dat o stare pe care e inutil să încerc să o descriu. Nicio clipă nu m-am îndoit că o să reușească, n-a avut nevoie de niciun sfat și mă bucur că, prin reușita în cauză, melodia „Străzile din București” a câștigat un meci important în industria muzicală românească”, a povestit tatăl lui florianrus.