Jo este pe val și lansează a treia piesă din 2021. După colaborarea cu Juno, pentru ”Mă mai ia”, și ”Vocea ta”, Jo lansează o nouă piesă solo. ”Dorul” este pariul ei muzical pentru începutul verii și sună într-un mare fel. 

La mai puțin de o lună de când a lansat ”Vocea ta”, Jo revine cu o nouă piesă. De data aceasta, Jo cântă despre dor, iar cei care au ascultat piesa s-au prins imediat cine a inspirat versurile. Jo este extrem de inspirată în ultima perioadă și a lansat deja trei melodii noi în 2021. ”Vocea ta”, penultima lansată, are aproape două milioane de vizualizări pe YouTube în trei săptămâni și a ajuns pe locul 1 în playlistul de pe Spotify. 

Acum, Jo este hotărâtă să își cucerească fanii cu ”Dorul”, o melodie sensibilă, de dragoste, în care se vor regăsi mulți dintre cei care iubesc. ”Dacă “Vocea ta” a vorbit direct, “Dorul” vine cu niște trăiri care se simt cu ochii închiși. Această piesă a venit la mine într-o perioadă în care aveam nevoie de ea. Am simțit că m-a ales pentru că am intrat în studio și aveam voci finale în mai puțin de 10 minute. M-am îmbrăcat cu ea în studio și m-am dezbrăcat de frici pe platoul de filmare. Este pentru prima data când am intrat în pielea unui personaj atât de îndrăzneț și chiar am avut mari emoții. Vreau să mulțumesc echipei că m-a ajutat să mă simt confortabil ieșind din zona mea de confort. Despre dor s-au scris foarte multe piese, dar acum a venit momentul să-mi cânt și eu dorul într-o piesă proprie și sper că oamenii își vor găsi vocea printre versuri”, a scris Jo pe Instagram.

Ce zici, sună bine piesa? Merită să ajungă în Trending?