În timp ce toți fanii ei așteptau să lanseze piesa solo ”Ceasu' bate iar”, Cleopatra Stratan a surprins pe toată lumea cu un featuring. A colaborat cu un artist din Republica Moldova și au lansat împreună ”Orele”. 

Piesa cu care Cleopatra și Pasha Parfeni și-au propus să cucerească YouTube-ul este un remake după un hit celebru al anilor '90, cântat de o artistă de peste Prut, pe nume Sofia Rotaru. Cleopatra Stratan și Pasha Parfeni au păstrat versurile originale, care sunt de fapt o poezie scrisă de Grigore Vieru și pusă pe muzică. ”Mă bucur tare mult că am readus la viață nostalgia anilor ‘90 pentru moldovenii care cumosc piesa originală “Orele” a Sofiei Rotaru și este o onoare pentru noi să facem acest remake! Sperăm să vă facă să dansați și să vă placă așa cum ne place nouă!”, a scris Cleopatra pe Facebook, atunci când a share-uit videoclipul. 

#PremierăLive. Irina Rimes vine joi la Morning ZU să cânte live piesa ”N-avem timp”

Pasha Parfeni este un artist foarte cunoscut în Republica Moldova. În 2012, și-a reprezetat țara la Eurovision cu melodia ”Lăutar”. Anul trecut, a colaborat cu Nicoleta Nucă, iar piesa lor, ”Lasă-mă”, a adunat peste 3 milioane de vizualizări pe YouTube. Acum, și-a unit forțele cu Cleopatra Stratan, pentru o melodie care nu are cum să nu te facă să dansezi. Dă-i play și convinge-te!