La două săptămâni de când a lansat albumul ”Deja Vu”, Alina Eremia promovează deja prima piesă de pe el. ”Gândurile mele” se numește melodia pentru care a filmat videoclip și sună într-un mare, mare fel. 

Chiar dacă a plecat în vacanță la căldură, Alina Eremia nu și-a lăsat prea mult fanii să aștepte un videoclip nou. La doar o lună de când a lansat ”Dependența mea”, artista revine cu un videoclip nou-nouț. De data aceasta promovează o piesă de pe cel mai nou album pe care l-a lansat, iar melodia ”Gândurile mele” a fost una dintre cele care au ajuns la inimile fanilor cel mai repede. La câteva zile de când albumul a apărut pe internet, melodia era deja in Trending pe YouTube, așa că artista s-a grăbit să le arate fanilor și vizualul pe care l-a filmat pentru piesă. 

Alina Eremia a lucrat cu Florian Rus și cu Alexandru Turcu la versuri și la linia melodică, iar videoclipul este unul simplu și de efect. Artista s-a urcat la volan, cu tot cu gândurile ei, și a plecat să își pună ordine în minte și în suflet. Alina a condus pe una dintre cele mai spectaculoase șosele din România la filmările videoclipului. Albumul ”Deja Vu” a apărut în format digital la jumătatea lunii mai, iar în curând urmează să apară pe piață și în format fizic. "Albumul ăsta este o colecție de stări. Este unul dintre cele mai frumoase și personale proiecte pe care le-am publicat până acum, iar entuziasmul meu e dincolo de nori. Simt că am evoluat odată cu el. Sper să vă bucurați de rezultatul lunilor petrecute în studioul de înregistrări. Mă declar norocoasă că am atât de mulți oameni talentați în jurul meu, de la echipa de management, la casa de discuri, la autorii și producătorii cu care am scris piesele și le mulțumesc pentru contribuția și toată enegia pe care au pus-o în proiect." a declarat Alina Eremia.