The Weeknd a avut o perioadă în care a fost extrem de supărat pe cei de la Grammy. Motivul? Nu a primit nicio nominalizare în ciuda faptului că a fost un an productiv pentru el. Nu-i problemă, a găsit metoda perfectă de răzbunare.

”Save the tears” face parte de pe albumul ”After hours”, album pe care artistul l-a lansat la începutul anului trecut. Pentru album, The Weeknd a lucrat cu  Kevin Parker, Oneohtrix Point Never, Max Martin, Metro Boomin și i l-a dedicat unui fan care a decedat recent.

Anul acesta, The Weeknd nu a primit nici măcar o nominalizare la Grammy Awards și i-a acuzat pe cei din organizare de corupție. 

Albumul lui, ”After hours” a fost unul dintre cele mai bine vândute materiale în State, iar piesele lui ”Blinding light” și ”Heartless” au stat săptămâni bune în topuri. Se pare că asta nu a fost suficient pentru cei din comisia Grammy care au hotărât ca anul acesta să sară peste The Weeknd.

”Premiile Grammy rămân corupte. Îmi datorați mie, fanilor și industriei muzicale transparență.”, a fost mesajul lui The Weekend postat pe Twitter.