Fanii Jonas Brothers pot răsufla ușurați! La câteva luni de când în presa internaționala circula zvonul că frații nu vor mai cânta împreună, Jonas Brothers au lansat ”Mercy”. Piesa se regăsește pe coloana sonoră a filmului ”Space Jam: a new legacy”.

Acum o lună, Jonas Brothers lansau ”Leave before you love me”, piesă pe care au cântat-o în premieră la Billboard Music Awards. Nick, Kevin și Joe nu au pierdut deloc timpul și au bifat apariția pe coloana sonoră a unuia dintre cele mai așteptate filme de anul acesta. ”Space Jam: a new legacy” este filmul care se poate lăuda cu ”Mercy”, cea mai fresh piesă lansată de frații Jonas.

Frații Jonas nu au fost scutiți de evenimente nici în viața reală. Nick Jonas s-a accidentat pe platourile de filmare de la The Voice și a ajuns de urgență la spital. ”Nimeni nu trebuie să își facă griji. Mi-am fracturat o coastă în timp ce am căzut de pe bicicletă. Mai am și alte leziuni care nu sunt grave, dar care ma incomodează atunci când vreau să râd.”, a spus Nick.

La polul opus, la categoria evenimente fericite se încadrează fratele lui, Joe care a publicat în premieră imagini de la nunta cu actrița Sophie Turner. Multe s-au întâmplat de la oficializarea relației și până în prezent, ba chiar au devenit și părinți. Actrița din ”Game of Thrones” a născut pe 22 iulie 2020 la un spital din Los Angeles o fetiță perfect sănătoasă al cărei nume este Willa.