Fără doar și poate, Ed Sheeran și J Balvin pot primi de pe acum titlul de „colaborarea monstru” a anului. Cei doi și-au unit vocile pentru prima dată și, la cât de talentați sunt, rezultatul lor nu este o piesă, ci două. Te avertizăm, pot crea dependență!

Dacă vrei să îl auzi pe Ed Sheeran în spaniolă, trebuie să dai play celor două piese. Este adevărat, artistul a mai cochetat cu muzica și înainte, dar nu prea mult. Sheeran s-a rezumat la două, trei cuvinte, dar acum are versuri întregi cântate în spaniolă.

Cum s-au întâlnit J Balvin și Ed Sheeran?! La o sală de sport din New York. Cei doi au povestit prima lor interacțiune chiar pe Instagram. „Eram doar eu și Balvin la sală dimineața. I-am recunoscut vocea când vorbea la telefon, așa că m-am dus și l-am salutat. Am vorbit atât de mult, încât am ajuns să luam prânzul împreună și să bem și ceaiul de la ora cinci”, a început Sheeran povestea pe Insta.

„Eram în New York de Crăciun, așa că am decis să mergem amândoi la studio. Am înregistrat multe piese, dar pe primele două, „Sigue” și „Forever my love” le ador. Balvin a vrut să mă introducă în lumea lui, iar eu am vrut să-l introduc pe el în lumea mea. Chiar a fost o provocare să învăț spaniola și m-am distrat”, a continuat Sheeran.

Și J Balvin își amintește perfect cum a fost întâlnirea cu hitmaker-ul Ed Sheeran. „Tot ceea ce este bun necesită timp. Am băut o cafea, am vorbit despre viață, întreaga întâlnire a avut un vibe bun. Am legat o frumoasă relație de prietenie și am vorbit chiar și despre rolul de tătic.”