JO și Shift nu sunt la prima lor colaborare și, la cât de bine au prins piesele lor anterioare, era de așteptat ca cei doi artiști să repete istoria.

„Destine” a luat naștere în studiourile HaHaHa Producțion, Sprint Music și Cat Music. Versurile au fost scrise de JO și Shift, iar de partea muzicală s-au ocupat Șerban Cazan, Gabriel Stănoiu, Giulica și cei doi artiști. 

Piesa asta inseamana mult pentru mine. Sunt multe bucăți din sufletul meu puse in versuri. E povestea mea. Și a fost scrisă in dimineata in care am realizat ca povestea mea devenise “un caz pierdut”.
Este o piesa din inima, o piesa despre o dragoste puternica, dar neîmpărtășită pana la final, o poveste trista dar adevarata.

Când persoana pe care o iubești este un rău necesar in viața ta știi ca iubirea e mare, dar toxică. Cu toate astea, nu poți sa trăiești fără acel om, fără acea iubire. 
“And when it’s over and it’s gone, you almost wish that you could have all that bad stuff back so you can have the good.”

Povestea din clip este și ea reală, la fel ca piesa. Pe @kobzzon l-a inspirat piesa și a transpus in scenariu o perioada din viața lui. Sunt copleșită de emoții lucrând cu oameni atât de pasionați, dedicați și implicați in proiectul meu, in special când se regăsesc in piese și își pun și ei poveștile din viața lor in povestea mea muzicală.”, a scris JO pe Instagram.