Smiley le-a promis fanilor că anul acesta va reveni cu o piesă nouă și s-a ținut de cuvânt. Chiar dacă așteptau cu nerăbdare piesa semnată de artist, cu siguranță colaborarea i-a luat prin surprindere.

Smiley a făcut teasing noii piese și i-a provocat pe urmăritorii de pe Instagram să ghicească cine este artistul alături de care va lansa ”Lasă inima să zbiere”. După multe zile de suspans, a venit și ziua cea mare. Smiley și Killa Fonic au lansat prima lor piesă împreună și sună bine de tot. 

"Killa mi se pare o voce puternică a generației lui, a noului curent hip-hop din România și pariam că va ajunge să aibă ceva de spus acum multă vreme, când l-am auzit prima data pe primul album al lui Doc. Mi se pare talentat, creativ, curajos și încăpățânat să facă lucrurile după cum simte, chiar dacă le împinge la extrem. Deși arătăm și suntem percepuți diferit, chiar avem multe în comun și ne preocupă mereu să găsim what’s next, what’s new", povestește Smiley.

Produsă în studiourile HaHaHa Production, muzica le aparține lui Smiley și lui Killa Fonic, iar versurile poartă și ele tot semnătura celor doi artiști.