Mai sunt două luni și câteva zile până la Crăciun, dar artiștii internaționali au început deja să-și pregătească playlist-urile pentru sărbători. După ce Ed Sheeran a anunțat că va lansa o melodie de Crăciun cu Elton John, două artiste de peste Ocean le-au luat-o înainte și au lansat deja ”Santa Can't You Hear Me”. 

Kelly Clarkson și Ariana Grande au furat startul și au lansat prima melodie de Crăciun de anul acesta. Cele două colege de juriu de la The Voice cântă împreună piesa care face parte de pe cel mai nou album lansat de Kelly. ”When Christmas Comes Around” a apărut pe piață pe 15 octombrie și conține numai melodii de sărbătoare. Albumul conține atât piese noi, cât și cover-uri după colinde și melodii deja clasice de Crăciun. Kelly Clarkson și-a făcut un obicei din a face remake-uri după melodii de Crăciun, pentru că în 2019 a lansat o versiune originală după ”Baby, It's Cold Outside”, alături de John Legend. Acum a venit rândul Arianei pentru o colaborare, iar piesa lor i-a cucerit deja pe fani. 

Ariana a lansat anul trecut albumul ”Positions”, iar în urmă cu câteva luni a colaborat cu The Weeknd pentru un remake al piesei lui, ”Save Your Tears”. Ari s-a concentrat mai mult asupra business-ului anul acesta și, după ce a lansat un nou parfum, a pus bazele unei companii de produse cosmetice: r.e.m. beauty. Nici pe plan personal n-a dus-o rău: în luna mai s-a căsătorit, în mare secret, cu logodnicul ei, Dalton Gomez. Ceremonia a avut loc la ea acasă și a fost un eveniment restrâns, la care au participat doar 20 de persoane.