Camila Cabello s-a transformat într-o Cenușăreasă modernă și joacă rolul principal în filmul care a avut premiera pe platforma Amazon Prime. Camila interpretează melodia de pe coloana sonoră a filmului, iar videoclipul a apărut pe internet. 

Camila și-a petrecut mare parte din ultimul an pe platourile de filmare. Artista are rolul principal în musical-ul ”Cinderella”, un remake al celebrului film Disney. Premiera mult-așteptată a avut loc seara trecută, iar Camila a arătat ca o adevărată prințesă la evenimentul de lansare a filmului. A purtat o fustă din tull galben și un top scurt, alb, și a strălucit pe covorul roșu. Iubitul ei, Shawn Mendes, i-a fost alături și i-a făcut o super declarație de dragoste pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu ei doi: ”Felicitări, dragostea mea, sunt atât de mândru de tine! Nu am văzut pe nimeni să muncească atât de mult, zi de zi, să fie atât de profesionist, bun și autentic. Te admir din tot sufletul și te iubesc”, a scris Shawn în descrierea imaginii cu el și iubita lui. 

Cu câteva ore înainte de lansare, a apărut pe YouTube melodia de pe coloana sonoră a filmului, pe care Camila o cântă. Videoclipul conține cadre din film, iar fanii pot vedea o mică parte din rolul Camilei Cabello din film.