Artiştii români s-au întrecut în hituri în 2015, dar unii dintre ei şi-au demonstrat talentul cântând coveruri pentru piese celebre de afară. Vă lăsăm pe voi să decideți cine a fost cel mai tare.

INNA le-a făcut mai multe cadouri muzicale fanilor ei anul acesta. Pe lângă Bop Bop, Yalla, We Wanna (ft. Alexandra Stan & Daddy Yankee) sau Bamboreea, artista şi-a surprins din când în când fanii cu câte un cover beton. Iată doar unul dintre ele:

You Know You Like It (Cover Aluna George)

Că Innei îi place la nebunie să cânte coveruri am aflat şi când a postat pe Twitter un moment de la o ieşire în oraş cu prietenii, în timpul căreia s-a aşezat la microfon şi a cântat "Use Somebody", de la Kings Of Leon.

Băieții de la MAXIM ne-au încântat cu un cover al piesei "See You Again", mega-hitul lansat de Wiz Khalifa şi Charlie Puth.

Tot MAXIM ne-a cântat şi "Thinking Out Loud" a lui Ed Sheeran. Şi noi zicem că le-a ieşit bine de tot!

Bogdan de la Maxim a făcut un cover FORZA pentru James Arthur

FELI și Silviu Pașca au făcut şi ei un cover FORZĂ, undeva prin primăvară. Au ales piesa ”Bed Peace” de la Jhene Aiko și Childish Gambino şi noi zicem că merită ascultată. Pe repeat!

LARISS şi-a cucerit fanii cu "Dale Papi", iar apoi i-a dat pe spate cu un cover după "Bitch, Don't Kill My Vibe", a lui Kendrick Lamar. Succesul pe care l-a avut se vede clar în cele peste un milion de vizualizări de pe YouTube.

VIDEO FORZĂ | Lariss - Dale Papi (LIVE)

NICOLE CHERRY a făcut o pasiune aparte pentru cover-uri şi şi-a făcut o obişnuință din a posta melodii reinterpretate în stil propriu pe Facebook. Cu unul dintre ele a reușit să dea o adevărată lovitură și coverul făcut pentru "Hey Mama" a depășit bine 30 de milioane de vizualizări.

Hey mama❤️

Posted by Nicole Cherry Official on Monday, May 11, 2015

VIDEO BETON: ASCULTĂ toate cover-urile cântate de Nicole Cherry! Care e preferatul tău?

"Cireşica" a mai făcut şi un cover după piesa sfârşitului de an, "Hello", a lui Adele. Şi, ca de fiecare dată, i-a ieşit!

Hello❤️

Posted by Nicole Cherry Official on Wednesday, October 28, 2015

VIDEO: Nicole Cherry are un nou cover de milioane. Ascult-o cum cântă "Like I'm gonna lose you"!

Şi, cum se ştie că este fană înfocată a lui Justin Bieber, Nicole s-a înregistrat cântând şi o bucată dintr-una din piesele lansate de el în acest an, "Sorry". Ce ziceți, sună mai bine decât originalul?

Sorry❤️ Justin Bieber #cover #JustinBieber #Sorry

Posted by Nicole Cherry Official on Monday, October 26, 2015

VIDEO: Nicole Cherry s-a transformat în Beyonce!

Anul 2015 a fost unul grozav pentru Alina Eremia şi pentru fratele ei, Mircea. Şi chiar dacă au un succes nebun cu propriile piese, cei doi nu renunță la a cânta piesele unor artişti consacrați.

Alina Eremia le-a făcut o surpriză fanilor şi s-a filmat în timp ce interpreta melodia lui Jessie Ware, ”Say You Love Me”.

Noapte buna, dragii mei!❤️

Posted by Alina Eremia on Friday, August 21, 2015

Mircea Eremia şi-a ales modelul de pe plaiuri mioritice şi a făcut un cover după "Prietena Ta", a lui Randi.

LORA adoră şi ea să cânte coveruri, iar cel mai impresionant a fost unul în limba franceză. Ea a interpretat piesa "Tourner la page" ce îi aparține lui Zaho, o artistă originară din Algeria.

VIDEO: Ascult-o pe Lora cum cântă "Ochii Tăi" de la Holograf! Cover la 100 km/h

Ţie care cover îți place cel mai mult şi ce TAG merită?