Cea mai căutată piesă românească de pe Shazam din ultima vreme are parte de o versiune nouă. ”N-aud”, de la Carla's Dreams și EMAA, a fost remixată și are un sound fresh, perfect pentru vară. 

Carla's Dreams și EMAA și-au unit vocile în urmă cu o lună și au lansat ”N-aud”. Piesa a adunat până în prezent peste 12 milioane de ascultări pe YouTube, and still counting. Unde mai pui că a intrat deja în playlist-uri la radio și se aude peste tot. Mulți au descoperit-o folosind Shazam, așa se face că melodia a ajuns rapid pe locul al doilea în topul căutărilor efectuate de români, după super-hitul ”Bad Habits”, de la Ed Sheeran. 

Acum, la o lună de la lansare, piesa are parte de un remix beton, semnat de Dirty Nano. Este remixul perfect pentru a fi ascultat în cluburi, la terase, la plajă sau chiar în mașină. Este genul de sound perfect pentru petrecerile de vară sau pentru zilele calde petrecute pe malul mării sau al piscinei. Originalul știi deja cum sună. Dă un play și remix-ului și spune-ne dacă-ți place!