Jennifer Lopez și Rauw Alejandro au videoclip nou. Cei doi au lansat vizualul piesei pentru care au colaborat și care a apărut pe internet în urmă cu câteva zile. Este prima piesă pe care J. Lo o lansează după despărțirea de Alex Rodriguez și după ce s-a combinat (din nou) cu Ben Affleck. 

Jenny from the block is back. Artista a revenit la ce știe să facă cel mai bine, muzică, și a lansat o melodie cu un vibe latino. Ritmurile caliente ale piesei sunt dublate de un videoclip extrem de hot, în care J. Lo apare la plajă și le face poftă de vacanță tuturor celor care îl văd. Diva a purtat un costum de baie argintiu, care i-a pus în valoare formele perfecte. Cântăreața de 51 de ani este într-o formă de zile mari și ar putea să concureze lejer cu alte colege de breaslă care au jumătate din vârsta ei. 

Minte poporul cu... Instagram-ul. Jennifer Lopez a pozat în costum de baie, dar a exagerat cu Photoshop-ul

J. Lo a avut un an plin până acum, din toate punctele de vedere. Artista și-a petrecut prima parte din 2021 la filmările pentru ”Shotgun Wedding”, în Republica Dominicană, iar acum a revenit la prima ei dragoste: muzica. În paralel, linia de produse cosmetice pe care a scos-o pe piață anul trecut are din ce în ce mai mult succes, iar J. Lo o promovează intens pe rețelele ei de socializare. Pe plan personal, a trecut deja printr-o despărțire, dar la scurt timp și-a găsit din nou liniștea, în brațele actorului Ben Affleck, cu care a mai fost logodită la începutul anilor 2000. 

Așa arată cel mai nou videoclip al artistei: