Daddy Yankee a revenit în forță. Artistul latino și-a luat trupa de dansatori și a filmat videoclip pentru ”Problema” și nu ar fi o surpriză dacă în curând ar deveni unul dintre sunetele preferate de pe TikTok.

După ce a anticipat pe tot parcursul săptămânii noul proiect, Daddy Yankee a lansat în sfârșit ”Problema”. Piesa merge foarte bine pe Youtube, iar în câteva ore sigur va ajunge la borna de un milion de vizualizări.

Săptămâna trecută, Daddy a participat la premiile Lo Nuestro, unde și-a unit forțele cu Marc Anthony pentru un performance incendiar al piesei „De Vuelta Pa’ La Vuelta ”.Daddy Yankee este unul dintre cei mai populari și urmăriți artiști din lume, cu peste 60 de milioane de followers pe rețelele de socializare și peste 7 miliarde de vizionari, în ultimele 12 luni, doar pe YouTube, unde ocupă un loc printre primii 20 de artiști.

În plus, a vândut peste 17 milioane de albume, a avut 50 de melodii de succes în topurile Billboard și este singurul artist latin cu patru melodii în limba spaniolă care a ajuns în Top 20 al Billboard Hot 100.