Becky G și Natti Natasha nu sunt la prima colaborare. Cele două au găsit rețeta succesului acum trei ani când au lansat ”Sin pijama” și au decis să repete istorie. Artistele au lansat ”Ram pam pam” și în șapte ore de la lansare a adunat aproximativ 1,5 milioane de vizualizări. 

”Ram pam pam” nu este o simplă piesă, ci este o colaborare pe care Becky G și Natti Natasha vor să o ducă cel puțin la nivelul piesei din 2018, ”Sin pijama”. De data aceasta, artistele au renunțat la aparițiile provocatoare și au optat pentru ținute sport și au avut și un invitat special în videoclip. Prince Royce este cel care și-a făcut apariția și în videoclipul ”Ram pam pam”, la fel cum a făcut și în videoclipul de aproximativ 2 miliarde ”Sin pijama”.

Becky G și Natti Natasha au planuri mari pentru acest an și au oferit și un interviu în care au dat toate detaliile fanilor. La gala de decernare a premiilor Lo Nuestro, Natti Natasha și-a luat prin surprindere fanii atunci când i-a anunțat că va deveni mămică. ”Am fost binecuvântată de Dumnezeu. Mulți doctori mi-au spus că nu voi putea fi mamă, iar astăzi mă flu în fața voastră, arătând lunii întregi burtica mea de gravidă în șase luni”.

Ai aici și interviul celor două: