Mira nu vrea să îșilase fanii să aștepte prea mult după muzică nouă. Deși este prinsă cu lucrările la noua ei casă, artista și-a făcut timp și a lansat ”Zi merci”, piesă ce se regăsește pe albumul ei de debut, ”Mira Divina”.

MIRA este una dintre cele mai iubite voci feminine ale momentului. Compune, cântă la chitară și pian, iar în această perioadă le-a dat fanilor cea mai bună veste: artista a lansat piesă nouă. ”Zi merci” a fost una dintre cele mai cerute piese de pe albumul Mirei, iar acum, așteptarea fanilor a luat sfârșit.

”Cu acest clip al single-ului «Zi Merci» închei albumul «MiraDivina». Piesa aceasta vorbește despre lupta din relație pe care o duc doi oameni care se iubesc foarte mult. Este cumva și o notă de amuzament în text pe care sper să o recunoască oamenii. Am scris-o împreună cu Florian Rus și Roland Kiss într-o sesiune când le povesteam că iubirea trece prin mai multe faze", povestește artista.

Versurile piesei au fost scrise de Florin Rus, artistul alături de care a lansat hitul ”Străzile din București”, de Roland Kiss și de Șerban Cazan. Pentru videoclip, Mira a colaborat din nou cu regizorul de peste Prut, Kobzzon.

Enjoy it!