Vara asta, JO este artista care aduce prognoza meteo în playlisturile voastre. Artista a lansat ”Ploaie de vară”, piesă ce vine la pachet cu un videoclip energic și colorat. Enjoy it!

JO nu ia pauză deloc de la muzică. Artista încă se mai bucură de succesul piesei ”Mă mai ia”, dar asta nu a împiedicat-o să revină cu un nou cadou muzical pentru fani. JO a lansat ”Ploaie de vară”, iar anunțul a fost făcut chiar de către artistă pe Instagram. Este cea de-a doua piesă pe care JO o lansează pe canalul ei de Youtube.

”Cred că toți am întâlnit dragostea aceea spontană, ce ne răscolește sufletul din prima secundă, ce ne face să visăm cu ochii deschiși, apoi treptat sau chiar brusc devine din ce în ce mai fadă. Piesa a fost creată în studiourile Ha Ha Ha Production, într-o sesiune la care au participat compozitori și producători foarte talentați și muncitori ce au transpus perfect în muzică și versuri această poveste. Abia aștept să aflu părerile voastre, să ascultați piesa și să vedeți clipul, sper să vă placă la fel de mult precum îmi place și mie", povestește entuziasmată JO despre noul single.

O coproducție Cat Music și Ha Ha Ha Production, piesa este compusă de către Dorian Micu alături de Florin Boka, Roland Kiss și Lucian Nagy, producția este realizată de Florin Boka, Roland Kiss și Lucian Nagy, iar videoclipul este regizat de către NGM Creative.