Akcent a revenit în forță cu o nouă piesă care are toate șansele să cucerească topurile. ”Heart attack” este o colaborare cu Olivia Addams și sună bine de tot!

Fără doar și poate, Olivia Addams este una dintre revelațiile noului val de muzică de la noi. Artista poate spune că are multiple talente, de la a scrie piesele pentru ea, dar și pentru alții, până la a face senzație pe TikTok. Nu este adolescent care să nu fi auzit de Olivia Addams și asta nu doar de pe TikTok. Olivia a cucerit toate topurile cu piesele ei care inevitabil rămân în memoria fanilor. 

Olivia Addams a avut un parcurs foarte interesant până a ajuns să facă senzație în domeniul muzical. La vârsta de trei ani, Olivia a făcut parte din grupul muzical Alegretto și chiar a avut și câteva joburi care nu au avut nicio tangență cu muzica. Artista este singura din familie care cochetează cu munca, mama ei fiind avocat, iar tatăl ei fiind contabil. 

”Heart attack” a fost compusă de Adrian Sînă, Olivia Addams, Achim Marian, Andreas Oberg și George Papagheorghe și vine la pachet cu un videoclip foarte cool.

Ce notă îi dai?