Bruno Mars nu mai are nevoie de nicio prezentare. Artistul a bifat miliarde de vizualizări cu piesele pe care le-a lansat, iar de ceva timp de când cântă alături de Anderson .Paak și Silk Sonic rupe din nou topurile. După ce au adunat peste 500 de milioane la piesele anterioare, băieții au revenit cu ”Smokin out the window”.

În luna martie, Bruno Mars a vrut să se relanseze în plan muzical, dar nu singur. Bruno a mers pe ideea că înființarea unei trupe i-ar putea garanta și mai mult succes, așa că s-a gândit să îl coopteze pe Anderson Paak și să treacă la treabă.

Nu a trecut prea mult timp până când Bruno a găsit numele formației și a lansat și prima piesă. Silk Sonic și-au anunțat fanii pe Instagram că marea lansare va avea loc în luna martie, iar de atunci și până la succesul primei lor piese, ”Leave the door open” a mai fost un singur pas. Băieții nu au pregătit doar o piesă, ci au gata un album întreg. 

”Am fost în izolare și am creat un album. Trupa se numește Silk Sonic”, a scris atunci Bruno pe Instagram. Acum, la mai bine de opt luni de la lansarea primei lor piese, băieții au revenit cu ”Smokin ou the window” și sună bine rău de tot.