Billie Eilish vrea ca anul 2021 să fie anul ei și se pregătește deja să scrie istorie cu noul ei album. ”Happier than ever” este și următoarea piesă care se bucură deja de videoclip și care se poate lăuda cu aproape 10 milioane de vizualizări.

Billie Eilish a promis că va fi un an măreț din punct de vedere muzica și s-a ținut de cuvânt. Artista a lansat mult așteptatul album ”Happier than ever” și este mai fericită ca niciodată că a reușit să ducă proiectul la final alături de fratele ei. 

”Nici nu îmi vine să cred că am lansat albumul acesta. Este de departe cea mai frumoasă experiență pe care am avut-o cu muzica până acum. Eu și fratele meu, Finneas am fost în al nouălea cer atunci când am lucrat la el. Iubesc fiecare piesă de pe acest album. Simt că îmi vine să plâng. Îmi doresc să dau timpul înapoi. Aș lucra mereu la acest album. Nu puteam să am un frate și un colaborator mai bun decât Finneas. Te iubesc și îți mulțumesc pentru tot. Vă rog să aveți grijă de acest proiect, înseamnă totul pentru mine.”🤍 a spus Billie.

După piesele ”NDA”, ”Your power”, "my future" și "therefore I am”, a venit rândul ca ”Happier than ever” să se bucure de videoclip. Arată bine?