Billie Eilish are toate șansele să bifeze un nou record cu cea mai recentă piesă. Artista a lansat ”Male fantasy”, piesă ce vine la pachet cu un videoclip regizat exclusiv de către Billie. La cât de bine arată rezultatul, putem spune că Eilish se pricepe de minune și la asta.

”Male fantasy” este una dintre cele mai triste și profunde piese de pe cel mai recent album al artistei. Billie Eilish a promis că va fi un an măreț din punct de vedere muzica și s-a ținut de cuvânt. Artista a lansat videoclip după videoclip și este mai fericită ca niciodată că a reușit să ducă proiectul la final alături de fratele ei. 

”Nici nu îmi vine să cred că am lansat albumul acesta. Este de departe cea mai frumoasă experiență pe care am avut-o cu muzica până acum. Eu și fratele meu, Finneas am fost în al nouălea cer atunci când am lucrat la el. Iubesc fiecare piesă de pe acest album. Simt că îmi vine să plâng. Îmi doresc să dau timpul înapoi. Aș lucra mereu la acest album. Nu puteam să am un frate și un colaborator mai bun decât Finneas. Te iubesc și îți mulțumesc pentru tot. Vă rog să aveți grijă de acest proiect, înseamnă totul pentru mine.”🤍 a spus Billie.