Adda continuă povestea ”Tramvaiului 23” și a lansat partea a doua a poveștii începute în urmă cu două luni. Nu doar versurile au continuitate, ci și videoclipul. ”Tramvaiul sfârșitului” are un mesaj în care se vor regăsi mulți dintre cei care au fost părășiți pentru altcineva. 

Adda a lansat a doua melodie de pe albumul ”Fata din diamant”, care urmează să apară pe piață în decursul acestui an. Dacă în prima melodie, ”Tramvaiul 23”, Adda cânta despre nerăbdarea de a ajunge în brațele lui, în ”Tramvaiul sfârșitului”, mesajul nu mai este unul atât de optimist. A doua piesă de pe album este despre acel moment când ajungi la el, dar el este în brațele altcuiva. Adda intră în pielea unei femei înșelate, care suferă din dragoste, iar tramvaiul reprezintă laitmotivul comun al ambelor piese. 

La fel ca în primul videoclip, Adda cântă la un pian suspendat în aer, iar piesa are parte de o orchestrație cu un sound ușor diferit și melancolic. Piesa începe cu aceleași versuri ca ”Tramvaiul 23”, dar mesajul se schimbă pe parcurs. Ce zici, sună bine?