Pe Mariah Carey o putem trece liniștiți pe lista tradițiilor pentru Crăciun. După ce ani la rând ”All I want for Christmas is you” a răsunat în aproape toate difuzoarele, acum, artista a revenit cu ceva fresh.

Nu, încă nu vine Moș Crăciun, dar a venit Mariah Carey! Artista a fost destul de inspirată în pandemie, iar după lansarea cărții, Mariah a mai avut o surpriză pentru fani. A lansat o nouă versiune pentru piesa de Crăciun ”Oh Santa”, iar asta nu a fost toată surpriza. Mariah a colaborat cu Ariana Grande și cu Jennifer Hudson pentru această piesă. Bine gândit! Mai mute artiste, mai mulți fani, mai multe vizualizări!

În 2019, ”All I want for Christimas is you” i-a purtat noroc artistei. Piesa a intrat în Cartea Recordurilor și a fost desemnată cel mai bine clasat cântec pentru sărbători în topul Boillboard Hot 100 al unui artist solo, cel mai accesat cântec pe Spotify în 24 de ore (cu peste 10,8 milioane de accesări în luna decembrie a anului trecut) și cântecul de Crăciun care a stat cele mai multe săptămâni în Top 10 single-uri din Marea Britanie.