Justin Bieber tace și face. După succesul pe care l-a înregistrat cu albumul ”Justice”, lansat în primăvara acestui an, Biebs revine acum cu o ediție nouă a albumului, la care a adăugat încă trei piese. Și nu e singura surpriză pe care artistul le-a făcut-o fanilor lui! Justin a lansat și un videoclip nou, în care joacă o actriță de Oscar. 

La jumătate de an de când a dat lovitura cu ”Peaches”, Justin Bieber a decis că este momentul să mai scoată câțiva ași din mânecă. Artistul canadian a lansat un videoclip nou, pe care îl promisese fanilor încă de acum câteva săptămâni, când a cântat live piesa ”Ghost” pe scena de la Video Music Awards. Acum a filmat și videoclip și nu oricum! Vizualul piesei spune o poveste în sine, iar protagonista este nimeni alta decât actrița Diane Keaton.

În afară de ”Ghost”, care a fost inclusă pe albumul ”Justice”, Bieber a mai lansat încă trei piese noi, pe care le-a adăugat la ediția nouă a albumului. Una dintre ele le-a atras în mod deosebit atenția fanilor lui, pentru că are ca titlu numele soției sale, Hailey, și este ca o declarație de dragoste pentru cea care îi este alături la bine și la greu, de mai bine de trei ani. Cei doi îndrăgostiți tocmai au sărbătorit aniversarea căsătoriei, în urmă cu o săptămână, așa că piesa poate fi considerată foarte bine un cadou aniversar pentru frumoasa lui soție. Așa sună ”Hailey” și celelalte două piese la care Justin a lucrat în ultimele luni: