Taylor Swift le face o surpriză fanilor și a lansat un album nou, intitulat "Folklore". La mai puțin de un an de la debutul lui "Lover" artista a pregătit albumul în izolare, al optulea din cariera ei.

"Folklore", noul album semnat Taylor Swift a sosit la miezul nopții. Artista de 30 de ani a compus toate cele 16 piese în izolare şi a turnat în acest proiect toate fricile sale, visele şi gândurile, dar şi stările de spirit. În general fanii lui Taylor s-au obişnuit să primească teasere cu luni bune înainte de lansare, iar unii norocoşi pot asculta track-urile mai devreme. În acest caz indiciile au apărut doar pe 23 iulie şi atât.

Artista a postat 9 fotografii separate pe Instagram care împreună compun o imagine mozaic a sa, izolată în pădure. Ulterior a venit şi dezvăluirea noului proiect. Odată cu lansarea noului album va sosi şi primul single şi primul videoclip, cel pentru track-ul "Cardigan". Filmările au avut loc în prezența unui inspector medical, toată lumea a purtat măşti şi s-a păstrat distanța socială. Taylor şi-a făcut singură machiajul şi coafura, dar şi styling-ul pentru a evita expunerea.